Bläckpatroner


Hos oss kan du köpa bläckpatroner online till bra priser och med snabb leverans. Vi har ett stort utbud från kända varumärken så som HP, Canon, Brother och Epson. Filtrera efter det märke du är intresserad av i menyn till vänster eller använd vår guide ovan för att hitta rätt variant för just din skrivarmodell.

726 produkter
Sortering:
Visar 48 av 726 produkterVisa fler

Vilken bläckpatron ska jag köpa?

I vårt sortiment finns billiga bläckpatroner för de populäraste skrivarna på marknaden från flera kända tillverkare. När du väljer skrivarpatroner är det viktigt att du tar reda på vilken modell av skrivare du har, vilket oftast står på framsidan. Där framgår det också vilken typ av patroner du ska använda. Alternativt framgår detta när du öppnar locket på skrivaren, på en separat klisterlapp i närheten av patronerna. Du kan även välja att plocka ut bläckpatronen som är slut ur skrivaren och anteckna vad den har för namn. Sök efter detta i rutan längst upp på sidan eller besök vår guide. Du kan även se vilken modell den passar till inne på produktsidan genom att klicka på ”Visa kompatibla skrivare”.

Bläck till skrivare

Originalbläck är det populäraste alternativet när bläckpatroner har tagit slut. Som ett alternativ till tillverkarnas egna bläckpatroner erbjuder vi också vårt eget AllOffice-märke av bläckpatroner miljö till riktigt bra priser. Dessa kassetter har återvunnits och har miljömärkningen Svanen.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50