Märkmaskiner & Etikettskrivare

Köp märkmaskiner och etikettskrivare online hos oss. Vi har ett stort utbud från varumärken som Dymo och Brother. Välj bland flera olika populära modeller inom serier som LabelManager och LabelWriter. Här hittar du också märkband och etiketter som passar de olika maskinerna. Till vänster på sidan kan du filtrera efter det märke du föredrar.

142 produkter
Sortering:
Visar 48 av 142 produkterVisa fler

Etikettskrivare för all typ av märkning

Modellerna i vårt sortiment kan användas för att märka upp ett stort antal olika saker. Vanliga användningsområden är kablar, posthyllor, förvaringshyllor, arkivmappar, kuvert och kartonger m m. Välj en portabel märkmaskin för enkel och snabb uppmärkning när du är ute på jobb eller en bordsmodell när du behöver tillgång till en dator för att designa och skriva ut dina etiketter.

Vilken märkmaskin ska jag köpa?

När du väljer en modell av maskin eller skrivare bör du fundera på vilken storlek du vill skriva ut i. Märkbanden finns i storlekar från 6 mm upp till 36 mm och med olika längd på rullen. Etiketterna erbjuds i storlekar om t ex 13x25 mm och 62x15 mm och ett bestämt antal per rulle. På produktsidan för respektive märkmaskin och etikettskrivare hittar du märkbanden och etiketterna som passar till den i sektionen ”Tillbehör” längre ner på sidan. Se även vårt stora utbud av vanliga skrivare. De kan användas för att skriva ut etiketter på A4-ark.

Inom logistik och lagerhantering används märkmaskiner och etikettskrivare för att skapa fraktetiketter och identifiera varor. Detta gör att företag kan hantera sitt lager på ett effektivt sätt och snabbt lokalisera produkter vid behov. Etiketter med streckkoder underlättar också spårbarhet och minimerar risken för felleveranser.

Inom hälsovården är märkmaskiner oumbärliga för att skapa patientetiketter, apoteksanteckningar och andra viktiga identifieringsmärkningar. Detta bidrar till säkerhet och noggrannhet i vårdmiljön genom att minimera risken för förväxling av mediciner eller patientinformation.

En av de största fördelarna med märkmaskiner är dess förmåga att skapa skräddarsydda etiketter omedelbart. Genom att ansluta märkmaskinen till en dator eller annan digital enhet kan användare enkelt designa och skriva ut etiketter med önskad text, grafik och streckkoder. Detta är särskilt användbart för produkter, lagerhantering och posttjänster, där korrekt identifiering och spårning är avgörande.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50