Whiteboardtavlor

Köp whiteboardtavlor online till bra priser och med snabba leveranser. Vi har ett brett sortiment av både små och stora whiteboardtavlor för kontoret och konferensrummet. Välj en modell från kända märken som Nobo och Actual eller vårt eget märke AllOffice. Du kan filtrera efter dessa i menyn till vänster. Se även vår kategori med whiteboardtillbehör.

30 produkter
Sortering:

Köp whiteboard i rätt storlek

När du väljer whiteboards bör du fundera på vilken storlek som är bäst för era behov. En populär storlek är bland annat 120x90 cm. Vi erbjuder även skrivtavlor i mindre format som 60x45 cm upp till storformat som 300x120 cm. För en mer flexibel användning kan du även välja en whiteboard på hjul, som du kan flytta vid behov.

Vilken typ av whiteboardtavlor är bäst?

Du bör även fundera på om det räcker med en vanlig lackerad yta eller om du bör satsa på en emaljerad yta. Dessa är hårdare vilket ger en längre hållbarhet och bibehållen glans över tid. Vi har även glastavlor i vårt utbud, där du kan välja bland färgerna vit, svart, blå och röd. Det kan även vara praktiskt att välja en whiteboardtavla med pennhylla inbyggt.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50