Skrivbord


Vi har ett stort utbud av skrivbord online. Köp till kontoret eller hemmakontoret till bra priser och med snabb leverans. I vårt sortiment hittar du bland annat kontorsbord från välkända märken som Lanab och Sun-Flex. Du kan filtrera efter varumärke i menyn till vänster, om du har en viss preferens.

56 produkter
Sortering:
Visar 48 av 56 produkterVisa fler

Hur väljer jag rätt skrivbord?

När du väljer ett skrivbord är det viktigt att mäta ditt rum eller kontorsyta ordentligt för att kunna planera placeringen av borden och eventuella tillbehör som t ex bordsskärmar. Höjd, bredd och djup framgår i beskrivningen på produktsidan. Där kan du också läsa mer om vad bordet har för egenskaper och vilka material som används. Här kan du även välja de färger du föredrar för just din arbetsplats, som t ex vit, björk eller bok. Fundera också på om du vill ha en modell med rak bänkskiva eller om du föredrar ett högersvängt eller vänstersvängt. Hos oss hittar du även ett brett utbud av kontorsstolar för alla typer av arbetsplatser.

Höj- och sänkbart skrivbord

För en förbättrad ergonomi kan det vara värt att investera i ett höj- och sänkbart skrivbord, så att du kan växla mellan att sitta ner och stå upp under arbetsdagen. Det flesta arbetsbord är eldrivna och du höjer och sänker bänkskivan med hjälp av knappar. I vissa fall kan du även ansluta en app där du kan spara dina favoritlägen och få påminnelser om när det är dags att ställa sig upp. Hos oss hittar du ett stort utbud av elbord.

Förutom att vara funktionella måste skrivbord också vara ergonomiska. Att spendera långa timmar vid ett skrivbord kan göra dig trött i kroppen om det inte är rätt utformat. Justerbara höj- och sänkbara skrivbord är allt vanligare för att möta behoven hos de som vill kunna växla mellan att sitta och stå under arbetsdagen och därigenom främja ett mer aktivt arbetssätt. Ett eldrivet bord är perfekt för att skapa en ergonomisk arbetsplats.

Oavsett om det är ett skrivbord i hemmet eller ett kontorsbord på arbetsplatsen är det viktigt att det passar ens behov och arbetssätt. Ett bra skrivbord eller arbetsbord är mer än bara en möbel; det är en investering i ens arbetsflöde och välbefinnande. Med rätt skrivbord kan arbetsdagen bli mer inspirerande och produktiv.

Vare sig det gäller ett skrivbord eller ett kontorsbord, är dess plats i arbetsrummet avgörande. Placeringen bör främja både koncentration och samarbete, med tanke på faktorer som belysning, luftcirkulation och tillgänglighet till andra arbetsområden och kollegor. Skrivbord är mer än bara möbler; de är verktyg för att skapa en produktiv och trivsam arbetsmiljö. Genom att välja rätt design och placering kan de hjälpa till att främja effektivitet och välbefinnande på arbetsplatsen.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50