Skrivbord


Vi har ett stort utbud av skrivbord online. Köp till kontoret eller hemmakontoret till bra priser och med snabb leverans. I vårt sortiment hittar du bland annat kontorsbord från välkända märken som Lanab och Sun-Flex. Du kan filtrera efter varumärke i menyn till vänster, om du har en viss preferens.

52 produkter
Sortering:
Visar 48 av 52 produkterVisa fler

Hur väljer jag rätt skrivbord?

När du väljer ett skrivbord är det viktigt att mäta ditt rum eller kontorsyta ordentligt för att kunna planera placeringen av borden och eventuella tillbehör som t ex bordsskärmar. Höjd, bredd och djup framgår i beskrivningen på produktsidan. Där kan du också läsa mer om vad bordet har för egenskaper och vilka material som används. Här kan du även välja de färger du föredrar för just din arbetsplats, som t ex vit, björk eller bok. Fundera också på om du vill ha en modell med rak bänkskiva eller om du föredrar ett högersvängt eller vänstersvängt. Hos oss hittar du även ett brett utbud av kontorsstolar för alla typer av arbetsplatser.

Höj- och sänkbart skrivbord

För en förbättrad ergonomi kan det vara värt att investera i ett höj- och sänkbart skrivbord, så att du kan växla mellan att sitta ner och stå upp under arbetsdagen. Det flesta varianter är eldrivna och du höjer och sänker bänkskivan med hjälp av knappar. I vissa fall kan du även ansluta en app där du kan spara dina favoritlägen och få påminnelser om när det är dags att ställa sig upp.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso