Plastformar

Här hittar du alla typer av plastformar och lock för de flesta behov. I vårt stora utbud finns formar i många olika storlekar och former. Från runda till fyrkantiga, höga till låga.

366 produkter
Sortering:
Visar 48 av 366 produkterVisa fler

Hur väljer jag rätt typ av plastform?

Att tänka på när du väljer lämpliga plastformar är om de ska vara transparenta eller svarta samt vilken storlek och form som passar just dina maträtter bäst. Inne på produktsidan kan du se vilka lock som passar till formen du har valt, i sektionen ”Tillbehör” under bilden. Här kan du även läsa mer om materialet och hur många som ingår i en förpackning. Vissa erbjuds med flera sektioner där det är möjligt att dela upp olika typer av maträtter eller ingredienser. Vi har också många olika varianter av Duniform som kan förseglas med förslutningsfilm i stället för lock.

Plastform för all typ av mat

Köp plastformar online till bra priser och med snabba leveranser. Perfekta för olika typer av sallader, såser, dressingar, grytor, soppor och mycket annat. Du kan välja att filtrera efter miljömärkningar, varumärke och färg i menyn till vänster. Vi har även ett stort utbud av pappersformar för dig som föredrar det.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50