Pappersbärkassar

Köp era pappersbärkassar enkelt online hos oss. Vi har bra priser och snabba leveranser. I vårt breda sortiment hittar du kassar av papper för alla typer av ändamål. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med tryckta varianter profilerade med er logotyp.

75 produkter
Sortering:
Visar 48 av 75 produkterVisa fler

Vilka papperskassar ska man köpa?

Vid val av papperskassar bör du fundera på vilket format som passar er verksamhet bäst. Vi säljer både stående och liggande format som är tillverkade av kraftpapper. Du kan välja mellan oblekt eller blekt papper. Handtagen är antigen vikta eller tvinnade av samma pappersmaterial som kassen medan ett fåtal har handtag av snöre. Du beställer i förpackningar och hur många som ingår framgår under produktnamnet. Det brukar variera från 100 stycken upp till 500 stycken per kartong.

Papperskasse för take-away

Pappersbärkassarna är perfekta att använda av restauranger vid take-away, i butiker och på mässor. Volymen varierar från 4, 6, 12 och 14 liter ända upp till 26 och 44 liter. Vissa är anpassade för specialändamål för att få plats med förpackningar från pizzerior och bagerier. Gällande måtten på papperskassarna framgår detta i beskrivningen inne på produktsidan. Vi har också ett stort utbud av papperspåsar utan handtag.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50