Kulspetspennor

Hos oss köper du kulspetspennor online med snabb leverans och till bra priser. I vårt breda utbud hittar du klassiska modeller från kända varumärken som japanska Pilot, svenska Ballograf och franska Bic med flera. Välj ditt favoritmärke i menyn till vänster.

72 produkter
Sortering:
Visar 48 av 72 produkterVisa fler

Olika färg på kulspetspennor

Är du ute efter en viss färg på pennkroppen och bläcket kan du använda filtret i menyn på vänster sida. Vi har ett stor urval av färger, från populära blå och svart till modernare grön och rosa. När du väljer kulpennor kan du även fundera på hur de ligger i handen samt hur greppet är utformat. Du kan läsa mer om pennans egenskaper på produktsidan. En nyskapande kulspetspenna hittar du i serien Frixion från Pilot. De erbjuder ett suddbart bläck som går att sudda hur många gånger som helst.

Vilken kulspetspenna ska jag köpa?

Fundera även på vilken storlek på spetsen du föredrar. De vanligaste storlekarna är 0.7 mm och 0.5 mm. Bläcket räcker också olika länge, t ex 8000 meter, vilket vi specificerar i beskrivningen på produktsidan. Bläck som är godkänt av Svenskt Arkiv eller ISO 12757-2 (dokumentäkta bläck) har en mycket hög kvalitet och bleks inte på pappret över tid. De flesta kulspetspennor har utbytbara pennpatroner så att du kan göra ett smart miljöval i stället för att köpa helt nya pennor. Du ser vilka kulpatroner som passar i sektionen ”Tillbehör” under bilden inne på produktsidan.

Kulspetspennor erbjuder också ett brett utbud av färger och bläcktyper, vilket gör dem till ett utmärkt val för de som gillar att uttrycka sin personlighet eller organisera sitt arbete med olika färgkoder. Det finns vattenbaserat och oljebaserat bläck, liksom speciella varianter som gelbläck för en smidigare skrivupplevelse.

En kulspetspenna består vanligtvis av en cylindrisk kropp, en kulformad kula vid pennspetsen och en bläckpatron inuti. Kulan, som är vanligtvis tillverkad av hårdmetall, roterar fritt när kulspetspennan dras över papperet. Detta möjliggör en jämn och konsekvent applicering av bläck på ytan, vilket resulterar i en tydlig och läsbar skrift.

En av de mest framstående fördelarna med kulspetspennor är deras långa livslängd. Bläckpatronerna räcker i regel länge och det är enkelt att byta ut dem när de tar slut. Dessutom torkar bläcket från en kulspetspenna snabbt, vilket minskar risken för smetiga avtryck på papperet och möjliggör snabb och effektiv skrivning.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50