Gaffelpärmar

Hos oss kan du köpa gaffelpärmar online till bra priser och med snabb leverans. Se vårt breda utbud från vårt eget varumärke AllOffice samt traditionella Keba och Jopa. Du kan filtrera efter dessa i menyn till vänster på sidan om du har en viss favorit. Se även vår kategori med pärmregister.

25 produkter
Sortering:
Istoppsverktyg Keba

Istoppsverktyg Keba

97,14 kr

Vilken gaffelpärm ska jag köpa?

Populära storlekar är 40 mm och 60 mm i ryggbredd men vi erbjuder även bredden 80 mm. Du kan läsa mer om egenskaperna hos respektive pärm på produktsidan. Vissa av våra träryggspärmar har miljömärkningen FSC (Forest Stewardship Council) som försäkrar att materialet som används vid tillverkningen kommer från ett hållbart skogsbruk. I menyn till vänster kan du filtrera efter produkter med den märkningen. Våra egna gaffelpärmar i serien Premium är alla FSC-märkta.

Färgkodade gaffelpärmar

När det gäller val av gaffelpärm är det ofta vanligt att färgkoda utifrån vad pärmen innehåller, med hjälp av färgen på ryggen. Du kan t ex bestämma att blå färg innehåller avtal och kontrakt, röd färg innehåller fakturor och svart färg innehåller kvitton och följesedlar. Du kan välja en specifik färg i filtret till vänster om du har särskilda krav.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50