Ytdesinfektionsmedel

Köp ytdesinfektionsmedel online hos oss till bra priser och med snabb leverans. Vi har ett brett utbud av produkter från varumärken som Ecolab, Diversey, Dax och Tork med flera. Du kan filtrera efter märken i menyn till vänster på sidan. För desinfektion av händer har vi även ett stort urval av handdesinfektion.

55 produkter
Sortering:
Visar 48 av 55 produkterVisa fler

Hur använder man ytdesinfektion?

Vid desinfektion av ytor bör du tänka på om ytan och materialet du vill desinficera tål det medel du vill använda. De bör vara vattentåliga och inte påverkas negativt av alkohol. Testa gärna på ett litet område först för att se hur ytan reagerar. För känsliga ytor som exempelvis plast och gummi bör du undvika alkoholbaserade ytdesinfektionsmedel. Då är det bättre att välja en produkt som innehåller andra typer av komponenter som avdödar bakterier och virus, som exempelvis LifeClean.

Olika användningsområden för desinfektionsmedel

Ytdesinfektion är viktigt inom vård och omsorg men också på skolor och inom livsmedelsindustrin. De flesta medel är flytande och passar utmärkt att använda på exempelvis bänkar, bord, britsar och diskbänkar. Det är också viktigt att använda desinfektion på golvet inom många branscher, för att ytterligare förhindra att bakterier fastnar på skorna och följer med ut i andra rum. För enkel hantering finns det även servetter för ytdesinfektion som kan användas för dörrhandtag, kranar och andra tagytor.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50