Post-it & Notisblock

Hos oss kan du köpa post-it online till bra priser och med snabb leverans. Se vårt breda utbud av notisar och notisblock i många olika storlekar och färger. De populäraste varianterna är de gula kvadratiska eller rektangulära notisarna från klassiska 3M Post-it. Du kan filtrera efter det varumärket i menyn till vänster på sidan. Passa även på att köpa kulspetspennor hos oss.

76 produkter
Sortering:
Visar 48 av 76 produkterVisa fler

Olika färger på post-it

Det finns en stor variation av färger i vårt sortiment. Från klassisk gul men även grön, rosa, blå och röd. Post-it finns även i olika teman som Miami, New York och Bangkok där olika färger och nyanser ingår i samma förpackning. Du kan filtrera efter dina favoritfärger i menyn till vänster. Vi rekommenderar serien Super-sticky om du behöver ett starkare lim än vad de vanliga lapparna erbjuder.

Är post-it miljövänliga?

I princip hela vårt sortiment av post-it och notiskuber har någon form av miljömärkning, som exempelvis PEFC, FSC och Blå ängeln. Dessa markeras med grön färg och texten ”Miljöval” för att du enklare ska kunna göra ett hållbart val. Du kan också välja bland dessa märkningar i filtret till vänster på sidan.

Den karakteristiska färgglada designen på post-it-lappar är inte bara estetiskt tilltalande utan har också en funktion. Färger kan användas för att kategorisera och organisera information. Till exempel kan gula lappar användas för att-göra-listor, medan gröna kan representera viktiga mötespunkter och så vidare. Den självhäftande baksidan gör att post-it kan fästas på nästan alla ytor utan att lämna märken.

En av de mest fascinerande egenskaperna hos post-it-lappar är deras förmåga att främja kreativitet och organisering. Många använder post-it för att skapa tankekartor, att-göra-listor eller för att markera viktiga passager i böcker och dokument. Den visuella aspekten av de färgglada post-it-lapparna gör informationen lättöverskådlig och ger en extra dimension till den traditionella anteckningsprocessen.

En annan bra egenskap hos post-it är deras förmåga att vara lätta att flytta och återanvända utan att tappa sin klisterförmåga. Detta gör dem idealiska för brainstorming, där idéer kan flyttas runt och omorganiseras tills den perfekta strukturen uppnås.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50