Kuvert & Frankering

Hos oss köper du kuvert online till bra priser och med snabb leverans. Vi har även allt inom frankering så som frimärken, frankeringsmaskiner och brevvågar. De flesta av kuverten är miljömärkta med Svanen, vilket du kan filtrera efter i menyn till vänster.

62 produkter
Sortering:
Våg Dymo M2 2kg

Våg Dymo M2 2kg

831 kr
Våg Dymo M5 usb 5kg

Våg Dymo M5 usb 5kg

1 004 kr
Visar 48 av 62 produkterVisa fler

Vilken typ av kuvert ska jag köpa?

När du väljer kuvert kan du fundera på om de ska vara vita (blekta) eller bruna (oblekta). Du kan filtrera efter färg till vänster på sidan. Vi erbjuder även svarta kuvert som passar till t ex inbjudningar eller presentkort. Välj fönsterkuvert om adressen är tryckt på det utskrivna dokumentet. Saknas fönster är det smidigt att kunna skriva ut adresser och annan information på etiketter. Är du intresserad av vadderade kuvert, se vårt stora sortiment av postemballage.

Kuvert med tryck

Vi erbjuder även kuvert med tryck om du vill profilera med ditt företags logotyp. Kontakta oss med vilka storlekar och vilken typ av profilering du önskar, så återkommer vi med en offert. Dessa produkter kan du sedan köpa direkt i webbutiken när du är inloggad på ditt konto.

Utöver sitt skyddande syfte fungerar kuvert också som en presentation av det innehåll de bär. Många kuvert har företagets logotyp och adress tryckt på utsidan, vilket ger ett professionellt och formellt utseende. Detta är särskilt viktigt i affärssammanhang, där ett kuvert kan vara det första intrycket av ett företag eller en institution.

Det finns olika typer av kuvert som är anpassade för olika ändamål. Vanliga vita affärskuvert används ofta för att skicka formella brev och dokument. Dessa kuvert är vanligtvis tillverkade av papper och kommer i standardstorlekar för att passa olika typer av dokument.

I en digital tidsålder där elektronisk kommunikation dominerar, behåller kuvertet fortfarande sin relevans. Många företag och organisationer använder fortfarande kuvert för att skicka viktiga dokument och brev. Officiella dokument, personliga brev och inbjudningar fortsätter att skickas via posten och kuvertet förblir det föredragna sättet att säkerställa att det som skickas når mottagaren på ett säkert sätt.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50