Sträckfilm

Köp sträckfilm till lagret och packstationen online. Vi har snabba leveranser och bra priser. I vårt breda sortiment hittar du flera typer av ministräckfilm, maskinsträckfilm och handsträckfilm. Filmen används för att skydda och fixera godset på pallen, för säkrare leveranser. Välj en plangjuten sträckfilm, även kallad cast, om du vill ha en mer transparent film som är något lättare att spänna runt godset. En blåst sträckfilm är mer hållbar och passar bättre för tyngre gods med vassa kanter.

19 produkter
Sortering:

Vilken sträckfilm ska jag köpa?

Den vanligaste typen av sträckfilm är transparent och tillverkad av materialet LLD-polyeten. Vi erbjuder även varianter i svart färg för bättre insynsskydd om det t ex gäller dyrare eller känsligt gods. Fundera på vilken storlek och färg som passar din typ av leverans bäst. Måtten och typen framgår i produktnamnet samt i mer detalj i beskrivningen inne på produktsidan. För ytterligare fixering av gods kan du komplettera med packband.

Sträckfilmshållare

Här hittar du också tillbehör som hållare och handtag för sträckfilmen som dras för hand. Vilka rullar som passar till vilka hållare ser du under sektionen ”Tillbehör” när du går in på en produkt. När det gäller de rullar som ska monteras i maskiner gäller de mått och eventuella modellnamn som passar just er maskin.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50