Postemballage

Köp postemballage online hos oss. Vi har bra priser och levererar snabbt. I vårt stora sortiment hittar du bland annat bubbelpåsar, papptuber, slitslådor och e-handelspåsar. Vi erbjuder många olika storlekar för varje typ och du hittar dessa genom att klicka på ”Visa varianter” för den produkt du är intresserad av.

31 produkter
Sortering:

Finns det miljömärkt postemballage?

Bland vårt postemballage har utvalda produkter en eller flera miljömärkningar som exempelvis Svanen eller FSC. Dessa är markerade med grön färg och texten ”Miljöval”. Du kan också filtrera bland dessa i menyn till vänster på sidan. Du kan läsa mer om egenskaper och material inne på produktsidan.

Olika färger på postemballage

Om du är ute efter en viss färg på ditt postemballage kan du använda filtret till vänster. De vanligaste färgerna på varianter tillverkade av papper är vit (blekt) och brun (oblekt). Typerna tillverkade av plast finns även i färgen svart. Glöm inte att köpa till lock till era papptuber. Du hittar dessa under sektionen ”Tillbehör” under bilden när du har gått in på produkten. Utöver vadderade kuvert erbjuder vi även ett brett utbud av vanliga kuvert.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50