Pappershanddukar

Hos oss kan du köpa de flesta varianter av pappershanddukar online, som passar just din dispenser. Vårt utbud består av produkter från populära varumärken som Tork och Katrin. Nedan ser du vårt kompletta sortiment, sorterat efter popularitet. Använd filtren till vänster på sidan om du är intresserad av specifika miljömärkningar eller märken.

42 produkter
Sortering:

Hur väljer jag rätt pappershandduk?

Notera vilken serie dina nuvarande pappershanddukar eller hållare tillhör. När det gäller Tork är de uppdelade i serierna H1, H2, H3, H4 och H5. Papperskvalitet är sedan indelat i Universal, Advanced och Premium där sistnämnda är allra mjukast. Gällande Katrin delas de upp i varianterna M och L samt i kvalitet Basic, Classic och Plus.

När du har hittat en lämplig produkt matchar du den sedan med hållaren ur samma serie. Dessa hittar du i kategorin pappersdispensers alternativt på respektive produktsida, där vi visar tillbehören för respektive pappershandduk i sektionen ”Tillbehör” längre ner på sidan. När du går in på en produkt kan du även klicka på märkets logotyp längst upp till höger, för att se samtliga produkter från just den tillverkaren.

Miljövänliga pappershanddukar

De flesta av handdukarna är tillverkade av papper som är FSC-certifierat eller har miljömärkningen EU Ecolabel eller Svanen. Du ser vilka märkningar som tillgängliga genom att använda filtret till vänster. Finns en miljömärkning visas även ikonen ”Miljöval” längst upp till höger om produktbilden. Inne på själva produkten ser du även respektive märkning med symbol under bilden. Här hittar du även produktdatablad och annan viktig information.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso