Toalettpapper

Vi erbjuder ett stort utbud av toalettpapper till bra priser och med snabb leverans. Du hittar många olika förpackningsstorlekar från kända märken som Tork och Katrin. Du kan filtrera mellan våra olika varumärken i menyn till vänster. Här hittar du även filter för de olika miljömärkningar produkterna har, exempelvis Svanen, EU Ecolabel och FSC.

51 produkter
Sortering:
Visar 48 av 51 produkterVisa fler

Vilket toapapper ska jag köpa?

Köp toalettpapper online till ditt företag enkelt genom att ta reda på vad som passar just din hållare. Här delar Tork in sina produkter i olika serier som du sedan matchar ihop med din dispenser för toalettpapper. De populäraste serierna är T1, T2 och T4. Sedan väljer du papperskvalitet utifrån varianterna Universal, Advanced eller Premium. Katrin delar upp sitt toapapper i modellerna Basic, Classic och Plus. Dessa är färgkodade så att du enklare ska känna igen de olika varianterna. Går du in på en produkt kan du i sektionen ”Tillbehör”, under bilden, se vilka hållare den passar till.

Miljömärkt toalettpapper

De flesta av våra produkter har en eller flera miljömärkningar. Inne på produktsidan ser du exakt vilka det gäller i form av symboler. Här hittar du även produktdatablad samt mer information om kvalitet, längd per toalettrulle samt hur många som ingår i en förpackning.

Det är viktigt att tänka på att valet av toalettpapper kan påverka vår miljö. Många tillverkare har övergått till att producera återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara alternativ för att minska sin påverkan på naturen. Dessutom har vissa företag även antagit mer hållbara produktionsmetoder.

Toalettpapper finns vanligtvis i rullar av olika storlekar och antal ark. Det kan vara enkellager eller flerlager, beroende på kvaliteten. De flesta rullar kommer med perforering, vilket gör det enkelt att riva av önskad mängd papper. Toalettpapper är också tillgängligt i olika dofter och mönster för att göra användarupplevelsen mer behaglig.

Förutom dess primära användning på toaletten har toalettpapper även många andra användningsområden. Det kan användas för att torka händerna, rengöra ytor eller som en improviserad näsduk i nödsituationer.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50