Torkrullar

Hos oss hittar du ett stort utbud av torkrullar till bra priser och med snabb leverans. Du kan filtrera på varumärke i menyn till vänster på sidan för att visa endast de produkter du är intresserad av. Här kan du också filtrera efter olika typer av miljömärkningar. De flesta av produkterna i vårt sortiment har någon form av märkning som t ex FSC, EU Ecolabel eller Svanen.

36 produkter
Sortering:

Hur hittar jag rätt torkrullar?

När du köper en torkrulle online från våra varumärken Tork eller Katrin är det bra att tänka på följande. Tork delar in sina produkter i serierna M1, M2, M3 och M4 med olika längd och papperskvalitet. För de något kraftigare varianterna av papper erbjuder de även serien W1, W2, W3, W4 samt W7 och W8. Du hittar samtliga av dessa i vårt utbud. Katrin delar in sina papper i serierna S och M och även dessa finns i olika längd och kvalitet. Ta reda på vilken serie din dispenser tillhör och se till att rullen tillhör samma.

Tillbehör till torkrulle

Du kan även köpa pappersdispenser till dina torkrullar hos oss. Dessa matchar du ihop med den serie torkrullarna har enligt ovan. Du ser även vilken dispenser en rulle passar till när du går in på produkten och till sektionen ”Tillbehör” under bilden. Här hittar du även miljömärkningarna i form av symboler samt produktdatablad.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso